Bullpadel Hack Control 2020

Bullpadel Hack Control 2020
PADELJOY SCORE
REK. PRIS: 3.800 KR
KONTROLL
9.5
FART
7
KÄNSLA
7.5
SPELBARHET
9
DESIGN
8
8.2
TOTALBETYG

Bullpadel Hack Control 2020

Bullpadel Hack Control 2020 är en mer lättspelad variant av Hack 02. Spelas av Fede Chingotto på World Padel Tour.

Bullpadel Hack Control 2020
NIVÅ SPELARE

Duktiga motionärer och tävlingsspelare

SPELSTIL

Kontrollinriktad med precisionsslag

ÅR: 2020

FORM: RUND

VIKT: 365-380G

KÄRNA: MULTI EVA

HÅRDHET: MEDEL

BALANS: LÅG

Egenskaper

Racket har rund form, låg balans och en sweetspot som sitter centralt. 

Ytskiktet är tillverkad i TriCarbon och ramen i 100% kolfiber.

Racket har en ny typ av kärna som kallas MultiEva, vilket är en kombination av material med olika densitet. Det yttre lagret har högre densitet för att förbättre effekten vid hårdare slag medan den inre lagret är mjukare för att bidra med fart vid lösare slag.

Racket levereras färdigmonterat med det omåttligt populära greppet Hesacore. Detta nya ergonomiska grepp gör att handen greppar bättre om racketen, vilket medför mindre belastning på hand, handled och underarm. Dessutom minskar vibrationerna vid bollträff vilket reducerar risken för tennisarmbåge. 

Det finns även möjlighet att fästa vikter (Custom Weights) på ramskyddet och under handtaget. Det går att montera upp till 3 st små metallplattor x 3 gram i ramskyddet för att göra racketen mer topptungt och på så sätt generera mer kraft i slagen. Vill du ha ökad kontroll och precision går det att enkelt montera en vikter på 5 eller 10 gram i handtaget.

RECENSION

Bullpadel Hack Control 2020 första intryck

Bullpadel Hack Control 2020 har en fin kvalitetskänla. Detta är den mest påkostade modellen i Bullpadels sortiment av padelracketar. Det är också den dyraste modellen.

Bullpadel Hack Control 2020 på padelbanan

Den nya kärnan Multi EVA gör att känslan i bollträffen hård och distinkt. Detta ger tydlig bollkontakt och riktigt bra kontroll. Gillar du däremot att spela med en mjukare och mer behaglig bollträff är detta inget för dig.

Den runda formen och låga balansen gör det är enkelt att placera bollar med god kontroll och precision.

Trots sin runda form och låga balans, levererar racket hyfsat vid nätspel. Rekylen vid bollträff är bra, vilket gör att volleys, bandejas och smashar får bra fart.

Bullpadel Hack Control 2020 samlat intryck

Samlat intryck är att detta rack tack vare innovativa lösningar och fina spelegenskaper är ett av marknadens absolut bästa racketar för dig som söker kontroll och precision.

Ett plus är att det går att göra Hack Control mer topptungt med hjälp av det nya viktsystemet Custom Weights, för att så sätt ge mer tyngd i det offensiva spelet.

Detta är ett toppracket för kontrollspelaren, men vi kan även rekommendera det för dig som spelar mer aggressivt och söker mer kontroll i ditt spel.

Alternativ

Tror du att detta racket passar din nivå och spelstil? Då borde du även kolla in Bullpadel Vertex 2 Control 2020 och Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020.