Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020
PADELJOY SCORE
REK. PRIS: 3.700 KR
KONTROLL
9
FART
8.5
KÄNSLA
8
SPELBARHET
8.5
DESIGN
8.5
8.5
TOTALBETYG

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020 är uppföljaren till storsäljaren och testvinnaren Adidas AdiPower CTRL 1.9. World Padel Tour spelaren Alex Ruiz racketval.

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020
NIVÅ SPELARE

Duktiga motionärer och tävlingsspelare

SPELSTIL

Kontrollinriktad med precisionsslag

ÅR: 2020

FORM: RUND

VIKT: 360-375G

KÄRNA: MEMORY EVA

HÅRDHET: MEDIUM-HÅRT

MATERIAL RAM: KOLFIBER

Egenskaper

Racket har rund form, medelbalans och en sweetspot som sitter centralt.

DUAL EXOSKELETON teknologin bidrar till bra stabilitet och vridstyvhet vilket ger ökad kontroll.

Racketens HIGH MEMORY FOAM kärna maximerar effekten vid offensiva slag. Adidas unika SPIN BLADE teknologi med en 3D struktur på träffytan och hålens kurviga utformning maximerar spinn vid skurna slag.

RECENSION

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020 första intryck

Med en klar orange färg i kombination med kolfibermönstret tycker vi att detta racket är snyggt. Racket känns gediget och påkostat.

Däremot finner vi mindre defekter i lacken på vårt exemplar och efter att ha gått igenom flera andra exemplar verkar detta tyvärr vara vanligt. Det är dock inget som påverkar egenskaperna i racket.

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020 på padelbanan

Den runda formen och medellåga balansen gör att detta racket känns lätthanterat. Det defensiva spelet från bakre delarna av padelbanan känns riktigt bra och det är inga problem att placera bollar med god precision.

Vid nät känns racket riktigt bra. Den relativt hårda kärnan gör att volleys, bandejas och smashar får ordentlig fart. Dessutom är sweetspoten relativt stor och det är förlåtande vid mindre rena träffar.

Känslan i bollträffen är fin och den grova strukturen i träffytan fungerar perfekt för att sätta spinn på skurna och toppade bollar.

Samlat intryck

Det är ingen slump att världsspelaren Alex Ruiz väljer att spela med denna modell. Racket är ett av de mest välbalanserade på marknaden just nu. Priset är högt, men väl värt det om din budget tillåter.

Riktigt bra kontroll, hög spelbarhet, snygg design och en gedigen kvalitetskänsla gör detta till ett av de mest intressanta padelracken på marknaden 2020.

Alternativ

Tror du att detta racket passar din nivå och spelstil? Då borde du även kolla in StarVie Raptor Pro 2020 och Bullpadel Hack Control 2020.